23/3/2016

P1030789

P1030705

P1030728

Heute begann der Tag mit einer Sprachanimation im Freien auf dem Placa Concordia. Gegen 10:30 Uhr setzten wir unseren Roboter Workshop bei SokoTec fort. Wir installierten einen Distanz Sensor und lernten, wie man einen Roboter programmiert, sodass er einen vorgegebenen Parcour abfährt. Somit waren wir bestens auf den kommenden Wettkampf am nächsten Tag vorbereitet. Zwischendurch aßen wir alle gemeinsam zu Mittag. Nach dem Workshop besichtigten wir die Sagrada Familia und fuhren anschließend wieder in unser Hostel zurück um dort Abend zu essen und den Abend gemeinsam ausklingen zu lassen.

Thalea und Patrick

 

Blog du soir bonsoir

Nous avons commencé la journée par une animation linguistique sur une place de Barcelone à proximité de Sokotech. Nous avons passé en revue le vocabulaire vu ces derniers jours au cours d’un jeu de rapidité. A Sokoteck nous avons commencé la programmation du robot en fonction du parcours challenge. Nous avons mangé des hamburgers dans un restaurant de Barcelone près de Sokoteck. Nous avons profité du soleil de Barcelone pendant une heure de temps libre puis nous sommes répartis dans un travail acharné dans le but de finaliser notre projet. Nous aurons le verdict de notre dur labeur lors de la course de demain. Puis nous somme partis en direction de la Sagrada familia.

Christopher et Chloé

Avui hem estat gairebé tot el dia a Sokotech. Primer, hem fet l’animació lingüística a la plaçad e la Concòrdia, on hem jugat a un joc de passar un missatge, xocant les mans, en rotllana; cada cop hem anat pujant la velocitat i dificultat del joc. L’animació, però, l’hem acabada a una altra plaça, a la Sagrera, on es troba el taller. Allà hem hagut de córrer cap als monitors en una espècie de cursa, on ens havien de dir una paraula i fer mímica perquè els demés ho endevinessin i ho diguessin en una llengua que no fos la llengua materna. Dins el taller, hem seguit treballant en el nostre robot. Aquesta vegada, com que ja teníem el robot muntat i teníem més traça en la programació bàsica, ens hem dedicat més a la part de programació de sensors i en el control automàtic del robot.  Demà haurem de fer una competició en la qual, com si es tractés d’un “rover” espacial a Mart, haurem de superar rampes i obstacles amb el robot, així com enviar un codi Morse amb els llums LED, de manera totalment automàtica i sense cap mena de control a banda del que se li programi. Avui hem pogut veure de què tracta aquest recorregut. Per poder programar el nostre robot i que pogués anar tot sol, hem hagut d’utilitzar la nostra inventiva i tenir en compte que tant les rodes com el terra no són ideals sinó que el robot rellisca, no es mou sempre en línia recta i no gira amb gaire precisió. Al migdia hem tingut una pausa per menjar a un bar proper al Sokotech. Més tard, cap a les 7 hem sortit del taller per anar cap a la Sagrada Família i pels voltants. Hem tingut temps fins a les 8 per allà, que hem aprofitat donant una volta per la Sagrada Família i finalment hem tornat cap a l’alberg en metro i després caminant.

Toni i Adrià

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s